top of page

Het tipi leven

Ervaar het tipi leven bij Villa Vagebond in de Tante Tipi. Stook 's avonds je eigen vuurtje met marshmallows in de hoofd tipi of barbecue met de Dutch oven set aan de lange picknicktafel en geniet 's ochtends van een vers eitje die je zelf uit het kippenhok mag rapen (mits de kippen broeden).

Er is een gezamenlijke hottub aanwezig, die zelf gevuld en gestookt mag worden. De varkens, kippen, schapen en ezel Koen zijn je buren en lopen los op het terrein. Het Waalstrand is op 300 meter afstand.

Ruime tipi van 8 meter met kingsize bed inclusief electrische dekens, slaapbank, beddengoed en handdoeken. Voorzien van klein keukentje met koelkastje, kookplaat en keukengerei. In het midden van de tipi is een open gas vuurplaats voor de gevorderde pyromaan, maar een normale gaskachel is ook aanwezig. Open vuurtjes op de vuurplaats en mogen alleen aan wanneer de wind niet richting de huizen staan (noord/oost).
Daarnaast een kleine tipi met kingsize bed inclusief electrische dekens en heater. Toilet gebouw met douche en verwarmd buitenbad op loopafstand.

Overnachten in de Tante Tipi

bottom of page